Berbatov nič več za Bolgarijo

Foto: Žurnal24 berbatov_petrov_martin
Dimitar Berbatov, kapetan bolgarske reprezentance, ki se ni uvrstila na letošnje svetovno prvenstvo v Južno Afriko, je oznanil, da ne bo več igral v dresu z nacionalnim grbom.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Manchester Uniteda se je po končani sezoni v Premier League vrnil v domovino in na stadionu Vasilij Levski v Sofiji pripravil novinarsko konferenco. "To je bila težka odločitev, a včasih je treba sprejemati težke odločitve," je ob presenetljivi oznanitvi, da ne bo več igral za Bolgarijo, dejal 29-letni napadalec. V dresu z bolgarskim grbom je odigral 74 srečanj in lani z 48. zadetkom postal najuspešnejši strelec v zgodovini bolgarske repretance. Ta se ni kvalificirala za SP 2010 v Južni Afriki, potem ko je kvalifikacije začela z vrsto remijev in jih končala na tretjem mestu v svoji skupini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.