Berić kmalu po poti reprezentančnega kolega

Foto: EPA Robert Berić
Odškodnina za Slovenca naj bi znašala 2,5 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Francoska nogometna revija France Football poroča, da naj bi se slovenski reprezentant Robert Berić kmalu preselil h kijevskemu Dinamu, katerega barve brani tudi njegov reprezentančni kolega Benjamin Verbič.

Po pisanju magazina je vodstvo Dinama samo pristopilo k francoskemu prvoligašu Saint-Etiennu, za katerega igra Berić, ukrajinski podprvak pa naj bi bil pripravljen za Berića odšteti 2,5 milijona evrov.

Pri St.-Etiennu naj bi bili pripravljeni prodati Berića, zato v klubu že iščejo zamenjavo na mestu napadalca. A po poročanju France Footballa zanj zahtevajo pet milijonov evrov odškodnine.

Berić, ki se je francoskemu klubu pridružil leta 2015, sicer še ima pogodbo s St. Etiennom do leta 2019.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.