Berić na tekmi St. Etienna

Foto: EPA
Foto: EPA
Le še nekaj formalnosti loči slovenskega reprezentanta Roberta Berića od prestopa v najtrofejnejši francoski klub po lovorikah državnega prvaka.
Oglej si celoten članek

St. Etienne je v četrtem kolu Ligue 1 na Stade Geoffroy-Guichard gostil Bastio in zmagal z rezultatom 2:1, tekmo svojih bodočih soigralcev pa si je na tribunah ogledal tudi slovenski reprezentančni napadalec Robert Berić. Ta naj bi že danes opravil zdravniški pregled, sledil pa naj bil podpis pogodbe. Ta naj bi po nekaterih zapisih trajala kar pet let.

Z Berićevim prestop v klub, ki bo prav tako kot Rapid nastopal v evropski ligi, bodo Dunajčani zaslužili od pet do 5,5 milijonov evrov. Da bi čim več denarja padlo v blagajno avstrijskega prvoligaša, so si sicer želeli tudi pri Krškem. Ta bo po pravilih prejel 1,5 odstotka od sedanjega nakupa, se pravi vsaj 75.000 evrov, kar je precejšnja vsota za posavski klub.

Po Krškemu, Interblocku, Mariboru in Sturmu bo za Berića Saint-Étienne tako nova etapa v karieri, v kateri se je pod taktirko Zorana Barišića na Dunaju prelevil v enega najboljših strelcev avstrijske Bundeslige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.