Berić v pol ure utišal bivše navijače

Fenomenalni Krčan presenetljivo ni začel tekme proti nekdanjemu klubu Sturmu, nato pa zadel in bil vpleten tudi v izenačujoči zadetek za končno točko Rapida (2:2).
Oglej si celoten članek

Neustavljivi Robert Berić je svojemu seznamu žrtev v izjemnih zadnjih mesecih dodal še nekdanje delodajalce Sturm. V Gradcu je napadalec, ki je tako anonimno okrepil Rapid v sezoni 2014/15, znova dokazal, kaj vse so črno-beli izgubili z njegovo prodajo na Dunaj.

Derbi kola je Berić vsaj malce presenetljivo začel na klopi, Dunajčanom pa tekma ni šla po načrtih, saj je Sturm ob polčasu vodil z goloma Anela Hadžića in Donisa Avdijaja. Berić je v 63. minuti le dobil priložnost in po verjetno najhitrejšem rumenem kartonu kariere zabil tudi gol po okoli sedmih minutah na zelenici. Po lepi akciji je sprejel žogo pred vrati, se sprehodil mimo vratarja in zadel prazno mrežo. 

A Krčan se ni ustavil in v 88. minuti "zakuhal" tudi izenačenje, ko se je po predložku iz kota ruval z nasprotnimi branilci, a so ti ob držanju Berića za dres in okončine pozabili na žogo, ki se je od Michaela Madla odbila v mrežo za končnih 2:2.

Rapid je pred odločilnima tekmama za vstop v Ligo prvakov, Krčan je morda počival ravno zaradi prvega obračuna s Šahtarjem Doneckom v play-offu, ostal na vrhu Bundeslige s 13 točkami po petih tekmah. Najbližja zasledovalka je Admira Mödling (11).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.