Berić že dobil zamenjavo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski selektor je namesto poškodovanega Roberta Berića v reprezentanco vpoklical napadalca Rijeke Romana Bezjaka.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentanci se bo po poškodbi Roberta Berića za tekmo z Ukrajino pridružil Roman Bezjak, ki je v letošnji sezoni zbral 13 nastopov za Rijeko in zabil osem golov.

Pretekli vikend se ni srečno končal niti za povratnika v reprezentanco Miša Brečka, ki si je na tekmi Nürnberga in Union Berlina zlomil nos. Operacija ne bo potrebna, bo pa 31-letni branilec srečanje z Ukrajino odigral s pomočjo zaščitne maske. Reprezentanci se bo na Brdu pri Kranju pridružil v ponedeljek zvečer.

Napetost pred odločilno tekmo kvalifikacij za nastop na Euru 2016 vztrajno narašča. Slovenija bo najprej odpotovala v Lvov, kjer pričakujejo približno 400 gostujočih navijačev, povratno srečanje pa bo gostil mariborski Ljudski vrt, kjer je na voljo samo še 400 vstopnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.