Berlin bo finale stalo 5,2 milijona

Foto: EPA
Foto: EPA
Berlin bo gostil letošnji finale nogometne lige prvakov, za lovoriko pa se bosta pomerila Barcelona in Juventus. Finale bo kar precej stalo tudi prireditelje.
Oglej si celoten članek

Nemško glavno mesto bo po poročanju nemškega časopisa Tagesspiegel s ginalom Lige prvkov imelo stroške v višini 5,2 milijona evrov.

Po pravilih Evropske nogometne zveze (Uefa) mora namreč gostitelj finala zagotoviti navijaško miljo za njene člane in sponzorje, po mestu pa morajo biti prostori še za druge aktivnosti. Ob tem mora poskrbeti še za zabavo za 500 povabljenih gostov na olimpijskem stadionu, ta naj bi stala 154.000 evrov; skupaj pa naj bi vse skupaj naneslo na 5,2 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.