Berlusconi bo zaslužil 480 milijonov

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji italijanski predsednik vlade Silvio Berlusconi se je dogovoril za prodajo 48-odstotnega deleža italijanskega nogometnega prvoligaša Milana tajskemu poslovnežu Beeju Taechaubolu za približno 480 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Bee Taechaubol bo postal podpredsednik kluba, medtem ko bo Silvio Berlusconi, ki je lastnik Milana od leta 1986, ostal predsednik in bo imel pravico imenovati tretjega izvršnega direktorja, zdaj sta to Adriano Galliani in njegova hčerka Barbara Berlusconi.

Tajski poslovnež bo bržčas prevzel odgovornost za trženje Milana v Aziji. Kot poroča časnik La Gazzetta dello Sport, bodo pogodbo sklenili do 30. septembra.

Pod Berlusconijevim lastništvom je Milan osvojil osem naslovov državnega prvaka in pet evropskih naslovov, skupaj pa kar 28 lovorik. V minuli sezoni je Milan končal šele na desetem mestu v državnem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.