Berlusconi: "Hočemo Pepa, a težko bo"

Foto: EPA
Foto: EPA
Če si je nekdanji trener Barcelone Josep Guardiola z odhodom v New York zaželel miru, mu slednjega v zadnjih dneh kronično primanjkuje, medtem ko ga mediji iz dneva v dan povezujejo z novo službo. V bitko za njegov podpis je zdaj posegel tudi častni predsednik AC Milana in nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi.
Oglej si celoten članek

"Kdo si ne bi želel nekoga kot je Guardiola? Nismo še govorili z (trenutnim trenerjem Massimilianom, op. a.) Allegrijem. Ampak tu so angleški klubi, ki vztrajajo. Še posebej Manchester City, ki ima ljudi, ki ga dobro poznajo še iz časov pri Barçi. Težko bo, ampak poizkusili bomo," je ob obisku ekipe AC Milana v Milanellu dejal častni predsednik kluba Silvio Berlusconi.

Nekdanji italijanski premier je pred letošnjo sezono v Paris Saint-Germain poslal največja zvezdnika rdeče-črnih, Zlatana Ibrahimovića in Thiaga Silvo, prenovljeni in pomlajeni Milan pa je potreboval dolgo časa, da je pod vodstvom Massimiliana Allegrija ujel ritem. Navijače bo Berlusconi očitno skušal pomiriti s prihodom nekdanjega trenerja Barcelone.

"Ni pomembno kaj govorijo. Z Guardiolo nisem govoril o njegovi prihodnosti, pogovarjal pa se nisem še z nobenim klubom ali reprezentanco," je najnovejša natolcevanja že zavrnil Pepov zastopnik Josep María Orobitg, potem ko je v soboto na površje prišla tudi "želja" Guardiole, da bi prevzel brazilsko reprezentanco.

Seznam snubcev za trenerja iz Katalonije je že zelo dolg - poleg Cityja in Milana sta tu še Chelsea in Bayern, čeprav se zdi, da se bo Guardiola odločil za eno izmed angleških ekip. Športni direktor Ciyja je pred kratkim postal Txiki Begiristain, s katerim sta uspešno sodelovala že pri Barceloni ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.