Berlusconi morda spet na čelo Milana

Foto: EPA
Foto: EPA
Silvio Berlusconi preživlja morda najbolj zoprne dni svojega življenja. Ampak zaton ene pomeni morda vzklitje druge kariere, ki mu je že znana. Pojavili so se namreč namigi, da naj bi se vrnil na predsedniški stolček AC Milana. "Berlusconi odpovej se Italiji in pridi v Milano ter mu pomagaj znova na poti proti vrhu, preden te odpeljejo vklenjenega v lisice ..." so zapisali Milanovi navijači na enem od forumov.
Oglej si celoten članek

Medijski magnat Silvio Berlusconi, ki je po 17 letih prevlade v italijanski politiki po nizu škandalov odstopil kot predsednik vlade, se bi lahko znova zavihtel na mesto predsednika italijanskega nogometnega velikana AC Milan. Takšno možnost je bežno nakazal v intervjuju pred odstopom.

Petinsedemdesetletni Berlusconi je namreč v zadnjem intervjuju, ki ga je za italijanske medije dal še v premierski funkciji, v svojem znanem slogu omenil možnost, da bi lahko znova prevzel vodenje svojega tako ljubega nogometnega kluba. Predsedniškemu položaju v milanskem klubu, katerega lastnik je, se je bil namreč dolžan odpovedati leta 2008 zaradi konflikta interesov.

Njegova opazka pa ni ostala neopažena. Na spletnih forumih je namreč povzročila plaz podpore najbolj vnetih navijačev AC Milana. "Končno! To je položaj, na katerem se najbolje znajde. Berlusconi odpovej se Italiji in pridi v Milano ter mu pomagaj znova na poti proti vrhu, preden te odpeljejo vklenjenega v lisice ...," je le nekaj bolj ali manj šaljivih zapisov s forumov, v katerih navijači namigujejo tudi na "vitezove" sodne primere.

Veliko vprašanje ostaja, ali bo Berlusconiju, ki se je enkrat v navalu samohvale označil za "najboljšega premiera, ki ga je kdajkoli imela Italija", s tako velikim egom dovolj funkcija predsednika nogometnega kluba, čeprav gre "za najbolj zmagovitega na svetu".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.