Berlusconi našel zamenjavo

Foto: Žurnal24 Allegri na San Siro prihaja eden izmed največjih trenerskih upov. (Foto: EPA)
Po poročanju italijanskih medijev je italijanski premier in lastnik nogometnega kluba Milan, Silvio Berlusconi, našel novega trenerja. Leonarda bo zamenjal Massimiliano Allegri.
Oglej si celoten članek

Predsednik italijanskega nogometnega velikana AC Milana, italijanski premier Silvio Berlusconi, je po poročanju italijanskih medijev že izbral novega trenerja. Na trenersko klop prvoligaša Milana prihaja Massimiliano Allegri, ki so ga aprila odslovili pri Cagliariju.

Dvainštiridesetletnik, ki so ga trenerji Serie A izbrali za najboljšega trenerja leta minule sezone, je na klopi Cagliarija sedel skoraj dve leti. V svojem prvem preizkusu v Serie A je lansko sezono popeljal Cagliari do izjemnega devetega mesta v italijanskem prvenstvu. Vendar pa je Cagliari ostal brez zmage na zadnjih devetih tekmah, zato je klubsko vodstvo odpustilo trenerja. Allegri se je sprva omenjal kot eden od kandidatov za trenerski stolček pri torinskem velikanu Juventusu.

Allegri bo v Milanu nadomestil upokojenega brazilskega trenerja Leonarda. Berlusconi je Allegriju ponudil dveletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.