Bernie: Naj Schumacher vozi večno

Foto: Žurnal24 Bernie Ecclestone je bil spet brez dlake na jeziku. (Foto: Reuters)
Mnenje Bernieja Ecclestona je prav vedno zanimivo. Tema številka ena te dni je seveda vrnitev sedemkratnega svetovnega prvaka Michaela Schumacherja za volan Ferrarija.
Oglej si celoten članek

"To je izjemno dobra novica. Odlična. Ponovno bomo videli Michaela za volanom Ferrarija. Navdušen sem!" je nemškemu Bildu dejal prvi mož formule 1 Bernie Ecclestone in na vprašanje, ali je za Nemca povratek v bencinski cirkus nevaren, odgovoril: "Nevaren je toliko kot vsaka njegova prejšnja dirka. Niti bolj niti manj."

Kaj pa medicinski nadzor pripravljenosti? "Michael je zelo inteligenten, ni idiot. Nihče ni bil tako pripravljen in natreniran kot on. In takšen bo znova. Medicinski test zanj ni nikakršna ovira. Ali ga bomo gledali tudi naslednje leto? To pa ni vprašanje zame. Prepričan sem, da bi bili v Ferrariju srečni, da bi ostal. Jaz bi najraje videl, da Schumacher vozi večno! Po mojem mnenju ga bomo še videvali na stopničkah, tudi na najvišji," je sklenil Ecclestone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.