Besede, ki tresejo beli cirkus: "Ne vidim več smisla"

Foto: Epa
Foto: Epa
Ena najboljših alpskih smučark na svetu resno razmišlja o koncu kariere.
Oglej si celoten članek

Nekdanja dobitnica velikega kristalnega glbousa Federica Brignone je v domovini poskrbela za veliko razburjenje, potem ko je v televizijskem intervjuju povsem ravnodušno namignila na to, da je bila pretekla sezona morda zadnja v njeni karieri.

Norišnica "Morda bodo ljudje končno dojeli, da nismo Slovenci"

V intervjuju za Rai TV je 30-letnica, ki je v sezoni 2020/2021 zabeležila eno zmago in še štiri uvrstitve na zmagovalni oder, šokirala italijansko javnost z izjavo, da je "utrujena, izpraznjena in malodušna", ob tem pa je pod vprašaj postavila tudi nadaljevanje kariere.

"Zadovoljna sem s tem, kako sem končala sezono," je po četrtem mestu na veleslalomu v Lenzerheideju dejala Brignonejeva.

"Iskreno upam, da takšne sezone, kot je bila letošnja, ne bom več doživela. Izgubila sem vso motivacijo. Potrebujem malo distance. Upam, da bom našla motivacijo za nadaljevanje. Trenutno ne vidim smisla v tem, da bi še tekmovala," je povedala.

Finančna pogača Čater zaslužil več od Kranjca in Hrovatove

Italijanka je poleg velikega globusa (2020) v karieri zbrala še tri male. Ima 16 zmag na tekmah svetovnega pokala in 44 uvrstitev na stopničke.

Na olimpijskih igrah v Pjeongčangu (2018) je osvojila bron v veleslalomu, leta 2011 pa je bila v isti disciplini svetovna podprvakinja v Garmisch-Partenkirchnu.

Bojkot zvezdnice Gut-Behramijeva spregovorila: "Povem vam, zakaj sem to naredila"

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.