Besedni spopad Duranta z navijačem

Kevin Durant se je na sredini tekmi proti Portlandu pustil sprovocirati domačemu navijaču in mu zabrusil, naj utihne.
Oglej si celoten članek

Kevin Durant je imel v noči na četrtek znova svoj šov, ko je na tekmi proti Portlandu nasprotniku nasul kar 33 točk. Kljub temu pa je Američan imel razlog za nezadovoljstvo, saj je prav on zamudil v obrambi, ko so domači zadeli odločilno trojko na poti do zmage.

Še pred tem je sredi tekme Duranta pričakala ploha kritik s strani domačega navijača, zvezdnik Oklahome pa se ni mogel zadržati in mu je zavpil, naj utihne, kar pa je pri razjarjenemu navijaču delovalo ravno nasprotno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.