Beşiktaş prišel po Ronaldinha, želja tudi Prosinečki

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Turški Beşiktaş je poslal ponudbo za brazilskega velemojstra Ronaldinha. Že pred dnevi so Carigrajčani pokazali tudi interes za Roberta Prosinečkega, sedaj sta na seznamu trenerskih želja še dve imeni.
Oglej si celoten članek

Eden najbolj priljubljenih nogometašev 21. stoletja, Brazilec Ronaldinho, je Evropo zapustil leta 2010, ko je iz AC Milana prestopil v Flamengo. Januarja 2011 ga je pot iz Ria de Janeira vodila v Belo Horizonte, kjer sedaj uspešno nastopa za Atlético Mineiro.

Ahmet Nur Çebi, podpredsednik Beşiktaşa, je razkril, da želijo Carigrajčani napadalni del svoje ekipe okrepiti prav s 33-letnim velemojstrom.

"Poslali smo uradno ponudbo za Ronaldinha. Sedaj čakamo na njegov odgovor," je dejal Nur Çebi. Ronaldinho ima pogodbo s sedanjo ekipo sklenjeno do letošnjega decembra.

Išče se trener - med kandidati tudi Veliki Žuti

Foto: Saša Despot Robert Prosinečki Olimpija Crvena Zvezda Stožice Turki so se po koncu sezone razšli s trenerjem Sametom Aybabo in sedaj iščejo tudi njegovega naslednika. Tudi na to temo je podpredsednik belo-črnih nekaj povedal.

"Čakamo na odločitev športnega direktorja Önderja Özena. Robert Prosinečki, Rudi Garcia in Marcelo Bielsa so imena na našem seznamu. Izbrali bomo najboljšo možnost izmed naštetih," je povedal visoki funkcionar Beşiktaşa.

Robert Prosinečki je v pretekli sezoni opravil dobro delo pri drugem turškem prvoligašu - Kayserisporju. Interes zanj so Carigrajčani pokazali že pred dnevi. Marcelo Bielsa je v preteklih dveh sezonah deloval na klopi bilbajskega Athletica, Rudi Garcia pa je vodil Saint-Étienne. Slednji je v francoskem prvenstvu končal na četrtem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.