Besna predsednica Rome

Foto: Žurnal24 Lorella Sensi se je z Romo leta 2008 takole veselila pokalnega naslova, ko so si
"Sram bi me bilo take zmage," je po porazu Lazia proti Interju, ki se z Romo bori za naslov italijanskega prvaka, dejala predsednica Rome Rosella Sensi.
Oglej si celoten članek

Inter je z nedeljsko zmago z 2:0 na Olimpicu v Rimu proti Laziu, ki se bori za obstanek v Seria A, spet skočil na vrh lestvice italijanskega nogometnega prvenstva.

Inter ima zdaj 76 točk, druga Roma pa 74. Predsednica Rome Rosella Sensi je po porazu mestnega tekmeca besnela, saj je imela milanska ekipa sredi Rima podporo navijačev Lazia, ki si ne želijo, da bi naslov osvojila osovražena Roma. V takšen ambient so se vključili tudi domači igralci, ki niso pokazali veliko truda v napadalnih akcijah. Ko so v maloštevilnih priložnostih le zapretili, so jim domači navijači namenili koncert žvižgov.

"Po takšni tekmi je Serio A paradoksalno imenovati za eno najboljših nogometnih lig na svetu. Če bi moj klub zmagal na takšen način kot Inter, bi me bilo sram," je izjavila gospa Sensi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.