Besni Sergio Ramos po porazu fizično napadel fotografa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po porazu na prvi tekmi osmine finala lige prvakov se je Segio Ramos znesel nad nesrečnim fotografom.
Oglej si celoten članek

Dvoboj Parižanov, ki so igrali tudi z Lionelom Messijem, medtem ko je Kylian Mbappe začel na klopi, in Bavarcev, ki so med drugimi pogrešali Sadia Maneja, v večjem delu prvega polčasa ni ponudil posebej razburljive predstave, so bili pa konkretnejši gosti, ki niso znali izkoristiti svoje terenske premoči.

So pa Bavarci nato povedli v 53. minuti, ko je po podaji z leve strani Kingsley Coman, tudi strelec zmagovitega gola proti PSG v finalu lige prvakov 2020 v Lizboni, zadel s strelom iz prve. Vratar domačih Gianluigi Donnarumma pri tem nizkem poskusu ni najbolje posredoval.

Reakcija Parižanov je bila hitra, v igro so poslali še nekoliko načetega Mbappeja, vendar je Bayern še naprej prevladoval, med drugim je zadel tudi vratnico, Donnarumma pa se je nekajkrat izkazal ter tako vsaj malce popravil napako iz usodne 53. minute.

V drugi polovici drugega polčasa pa se je končno prebudil tudi PSG ter imel kar nekaj priložnosti, da iz tekme izvleče več, kot si je do tedaj zaslužil. Nase je opozoril Mbappe, ko je dobro posredoval Yann Sommer, v 82. minuti pa je Francoz tudi zadel, a je bil pred tem Nuno Mendes za centimetre v prepovedanem položaju.

Malce pozneje je priložnost zapravil še Messi, nato pa še Vitinha. V 92. minuti je sicer Bayernov Benjamin Pavard pri gostih dobil drugi rumeni karton zaradi prekrška nad Messijem, vendar se številčna prednost pariške zasedbe do konca ni poznala.

Liga prvakov Centimetri ločili PSG od izenačenja, poleg Bayerna slavil tudi Milan

Nogometaši PSG-a so bili tako po tekmi zelo frustrirani zaradi svoje nemoči ter tudi neizkoriščenih priložnosti, ko so kljub katastrofalni igri v samem zaključku tekme vseeno imeli možnost, da ostanejo neporaženi.

Živci so tako povsem popustili komandantu PSG-ove obrambe Sergio Ramosu, ki je svoj bes stresel nad fotografi, ki so želeli posneti pozdrav nogometašev z navijači. Najprej ga je zmotil eden izmed fotografov, ki se je ritensko rahlo zadel vanj. Medtem ko je z njim obračunal verbalno, pa se je nanj rahlo naslonil še drug fotograf, katerega je Španec silovito odrinil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.