Bežal policiji, dobil lepo kazen

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik španskega nogometnega velikana Reala iz Madrida James Rodriguez bo moral plačati 10.400 evrov kazni, ker je z avtomobilom bežal policiji, ki ga je ujela pri hitrosti 200 kilometrov na uro.
Oglej si celoten članek

Policija je 1. januarja v neoznačenem avtomobilu Kolumbijcu sledila vse do Realovega centra za trening. James Rodriguez, ki ga zaradi zgodnejšega prekrška že čaka en sodni proces, naj bi se policiji večkrat izmuznil, ko ga je ta želela zadržati.

Rodriguez se je po poročanju španskih medijev branil, da vse do trening centra ni vedel, da mu sledi policija, ampak je mislil, da so mu za petami ugrabitelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.