Bežali pred požarom, medtem okradeni

Foto: EPA
Foto: EPA
Nezgodam avstralske olimpijske reprezentance ni videti konca.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi smo poročali o manjšem požaru, zaradi katerega je morala reprezentanca Avstralije zapustiti svoje prostore v olimpijski vasi.

Vse skupaj se je končalo srečno in po nekaj minutah se je okrog 100 športnic in športnikov iz dežele kengurujev nepoškodovanih vrnilo v svoje sobe.

Nevšečnosti se kopičijo

Toda Avstralci jo niso odnesli brez posledic. V ponedeljek je vodstvo reprezentance potrdilo, da je bilo v času evakuacije nekaterim članom odprave odtujeno premoženje. Pogrešajo nekaj prenosnih računalnikov, kosov garderobe in osebnih predmetov.

Organizatorji so ukrepali in na vsa nadstropja zgradbe v olimpijski vasi, v kateri bivajo Avstralci, postavilo dodatno varnostno osebje.

Avstralci so bili najglasnejši pri kritikah na račun organizatorjev. Ker niso bili zadovoljni z nastanitvijo, so nekaj časa namesto v olimpijski vasi bivali celo v hotelu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.