Biatlonca ustavilo drevo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nemec Arnd Peiffer je na tekmi v ameriškem Presque Islu v petek doživel nenavadno nezgodo, saj je v zavoju zapeljal v gozd in trčil v drevo. Končalo se je razmeroma dobro.
Oglej si celoten članek

Nemec je, potem ko je na ledeni zaplati zapeljal s proge in prek zaščitne mreže odletel v gozd, precej trdo pristal v drevesu, za trenutek izgubil zavest, potem pa so ga na nosilih in z opornico na vratu odpeljali v bolnišnico.

Iz nemškega biatlonskega tabora so zdaj sporočili, da je imel njihov tekmovalec pravzaprav srečo v nesreči, saj bi se lahko vse skupaj končalo precej slabše. Doživel je lažji pretres možganov, ima številne udarnine in modrice po prsnem košu in obrazu, na srečo pa ni nič zlomljenega in se je zvečer po lokalnem času že vrnil v hotel.

"Če se zdravstveno stanje ne bo poslabšalo, bo lahko šel v ponedeljek z nami na letalo in domov. Pohvaliti moramo zdravniško oskrbo na tekmovališču, bila je izvrstna, Arnd pa zdaj potrebuje predvsem nekaj dni počitka in miru," je dejal zdravnik nemške ekipe Klaus Marquardt.

V nemškem taboru za zdaj še ne vedo, ali bo moral zaradi nesreče Peiffer izpustiti svetovno prvenstvo v Oslu čez dva tedna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.