Biatlonec ustreljen na treningu

Foto: Žurnal24
Petnajstletni biatlonec Ilja Istomin je v ruskem Iževsku izgubil življenje, potem ko ga je na treningu po nesreči ustrelil sotekmovalec. Preiskovalci so na delu, podrobnosti pa niso znane.
Oglej si celoten članek

Mladi ruski biatlonci so se pripravljali na sezono v poletnem trening kampu nekdanje uspešne biatlonke Albine Ahatove, ko se je zgodila nesreča. Ilja Istomin, star 15 let let, je bil ustreljen v hotelu, nakar je v četrtek podlegel ranam v bolnišnici. Kako so mladi športniki prišli do nabojev, za zdaj ni znano, saj bi jim te morali izključno samo na strelišču izročiti trenerji, v tem primeru pa je šlo za nesrečo izven tekmovališča. Ruska biatlonska zveza je že ustanovila komisijo, ki primer preiskuje, izsledke preiskave pa bodo objavili do prvega avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.