''Big John'' prigaral zmago v Aucklandu

Foto: EPA
Foto: EPA
Američan John Isner je v finalu teniškega turnirja v novozelandskem Aucklandu (514.345 dolarjev nagradnega sklada) premagal Lu Yen-Hsuna iz Tajvana s 7:6 (4), 7:6 (7).
Oglej si celoten članek

Štirinajsti igralec sveta se je moral zelo potruditi za svojo osmo turnirsko zmago v karieri in svojo drugo v Aucklandu, saj se je tekma končala brez odvzema servisne igre.

Lu, ki je šele na 62. mestu na svetovni lestvici, je dokazal dobro formo že v polfinalu, ko je izločil tretjega igralca sveta in štirikratnega zmagovalca Aucklanda Davida Ferrerja.

Dobra forma ameriškega velikana, ki v višino meri kar 208 cm, je slab obet za Aljaža Bedeneta, ki bi se z Isnerjem lahko pomeril v tretjem krogu OP Avstralije.

ATP 250, Auckland, finale:

John Isner (ZDA/3) : Lu Yen-Hsun (Taj) 7:6 (4), 7:6 (7)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.