Bil sem boljši od Maradone

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Legendarni brazilski napadalec Romario je medijem zaupal, da je bil boljši igralec od argentinske legende Diega Armanda Maradone. "Pelé je zame nesporna številka ena, jaz pa sem naslednji."
Oglej si celoten članek

Romario da Souza Faria nedvomno velja za enega najboljših napadalcev vseh časov. Brazilec je navijače s svojimi zadetki in preigravanji med drugim razveseljeval v majici Vasca de Gama, PSV-ja, Barcelone, Valencie in Flamenga. Očitno pa je nekdanji brazilski reprezentant tako prepričan v svoje kvalitete, da je za TV Esporte Interativo samozavestno izjavil, da je eden od treh najboljših nogometašev vseh časov. "Pelé, Romario in Maradona so trije najboljši nogometaši v zgodovini nogometa," je dejal Romario. "Pelé je zame nesporna številka ena, jaz pa sem naslednji. Naredil sem veliko več kot Maradona. Osvojil sem več lovorik in zabil več zadetkov," je še dodal 45-letnik.

Romario je bržkone največji uspeh v bogati karieri dosegel leta 1994, ko je s petimi zadetki izdatno pripomogel k zmagi Brazilije na svetovnem prvenstvu v ZDA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.