Bilo je neizbežno

Foto: Profimedia
Italijanska nogometna zveza je sporočila, da Gian Piero Ventura ni več selektor italijanske nogometne reprezentance.
Oglej si celoten članek

Devetinšestdesetletni Gian Piero Ventura je izgubil mesto selektorja po neuvrstitvi Italije na svetovno prvenstvo prihodnje leto v Rusiji, italijanski mediji pa poročajo, da je glavni kandidat za novega selektorja Carlo Ancelotti.

Nesoglasje Zvezdnik izgubil živce: Zakaj jaz!?

Azzurri so v dodatnih kvalifikacijskih tekmah za nastop na mundilau morali priznati premoč Švedom, ki so na prvi tekmi v Solni slavili z 1:0, na povratni tekmi v Milanu pa so se tekmeci razšli brez golov.

Evforija Švedi podrli studio, selektor čistil slačilnico

Italijanski nogometaši, ki so v letih 1934, 1938, 1982 in 2006 osvojili naslov svetovnih prvakov, bodo po šestdesetih letih prvič manjkali na svetovnem prvenstvu.

Kvalifikacije za SP Italijani ponižani. Legenda ima dovolj, dala je odpoved.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.