Birsa gol posvetil družini in Berlusconiju

Foto: EPA
Foto: EPA
Valter Birsa je v nedeljo svoj premierni gol za rossonere posvetil družini in nekdanjemu večkratnemu italijanskemu premierju, o njem je nekaj besed spregovoril tudi podpredsednik kluba Adriano Galliani.
Oglej si celoten članek

"Zelo sem vesel gola, ki je prinesel pomembno zmago. Pred tem smo izgubili veliko točk, čeprav si tega nismo zaslužili. Gremo skozi težavno obdobje, sobotna zmaga nam je dala zadovoljstvo in okrepila moralo. Vsi trdo delamo za uspeh ekipe," je v nedeljo za klubsko televizijo dejal slovenski reprezentant iz okolice Nove Gorice Valter Birsa, ki je v soboto z edinim golom na srečanju potopil Sampdorio.

"Svoj gol sem posvetil družini in našemu predsedniku, ki danes praznuje rojstni dan. Zahvaljujem se tudi trenerju Allegriju za zaupanje. Bolj pomembna kot moj gol pa je naša zmaga," je še dodal Birsa in s tem gotovo zaigral na prave strune pri klubski hierarhiji AC Milana, ki ji že več kot četrt stoletja poveljuje Silvio Berlusconi, prvak italijanske politične desnice, ki je prav v nedeljo praznoval svoj 77. rojstni dan.

"Vrnil se bo Valter ..."

"Če bi Birsa ostal v Genovi in Antonini pri Milanu, nihče ne bi zadel proti Sampdorii. Ta menjava je bila dobra za oba. Birsa je tam ločeno treniral, tukaj pa je v prvi postavi," je hitro aklimatizacijo Slovenca na San Siru pokomentiral podpredsednik Milana Adriano Galliani.

Po nekaj slabih sezonah, predvsem lanska ni bila nič kaj prida spodbudna, se je Birsa torej vrnil na veliko sceno. Morda vam je v sobotnih večernih trenutkih, tako kot nam, na misel prihajal refren pesmi bosanske glasbene skupine Dubioza kolektiv, ki parafrazira naslov kultnega filma "Valter brani Sarajevo", v slovenskem prevodu pa se glasi približno takole: "Vrnil se bo Valter, je*** vam bo mater ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.