Birsa in Cesar z novim trenerjem

Foto: Epa
Foto: Epa
Vodstvo italijanskega prvoligaša Chieva je odpustilo trenerja Lorenza D'Anno.
Oglej si celoten članek

Po osmih krogih Serie A Chievo, za katerega igrata nekdanja slovenska reprezentanta Boštjan Cesar in Valter Birsa, zaseda zadnje mesto na prvenstveni lestvici. V tej sezoni Chievo še ni zmagal, izgubil je šest tekem, na dveh je remiziral.

Tvitosfera Sinovi volkulje in vrhunec trolanja

Lorenzo D'Anna je na klop Chieva sedel tri kroge pred koncem prejšnje sezone, ko je zamenjal Rolanda Marana. Takrat je Chievo obdržal v italijanski elitni nogometni ligi.

Namesto D'Anne naj bi na trenersko mesto stopil Gian Piero Ventura. Ta je novembra lani ostal brez službe selektorja italijanske članske reprezentance, ki se prvič po letu 1958 ni uvrstila na svetovno prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.