Birsa iz Torina prek Milana v Brescio

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Slovenski nogometni reprezentant Valter Birsa bo v novi sezoni nosil dres slovitega italijanskega kluba AC Milan.
Oglej si celoten članek

Podpredsednik lombardijskega kluba Adriano Galliani in prvi mož Genoe Enrico Preziosi sta sklenila dogovor, da bo 27-letni Šempetrčan oblekel dres 18-kratnega italijanskega prvaka in sedemkratnega zmagovalca evropske Lige prvakov.

Birsa, ki je v minuli sezoni kot posojen igralec nastopal za Torino in zanj na 17 tekmah dosegel dva gola, je pred prihodom k rossonerom branil barve francoskega Sochauxa in Auxerra ter Gorice, za slovensko izbrano vrsto pa je na 62 tekmah dosegel štiri zadetke.

V prestop slovenskega napadalca je vključen tudi malijski reprezentant Bakaye Traore, ki se bo iz Milana preselil v Genovo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:03 23. Avgust 2013.

    NAPADALEC????? <br />za slovensko izbrano vrsto pa je na 62 tekmah dosegel štiri zadetke.!!??!?!!!<br />za Torino na 17 tekmah dosegel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.