Birsa na radarju Liverpoola

Foto: Žurnal24 Angleški mediji o Birsi pišejo kot o enem ključnih igralcev Auxerra. (Foto: Reut
Potem ko je Javier Mascherano odšel k Barceloni, trener Liverpoola Roy Hodgson išče okrepitev v vezni vrsti. Na njegovem radarju je tudi naš Valter Birsa. Ta zimskega prestopa ne izključuje.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentant Valter Birsa se je dan po tekmi svojega Auxerra z madridskim Realom (pa čeprav ni igral) znašel v angleških medijih. Njegove igre spremljajo skavti Liverpoola, saj trener Roy Hodgson išče zamenjavo za Javierja Mascherana. A Birsa ni zanimiv le za moštvo iz mesta Beatlov, zanj se zanima tudi italijanski Napoli. Do zimskega prestopnega roka so sicer še trije meseci in tako ima Valter možnost, da se še dodatno dokaže in morda res zaigra v elitni Premier League. "Normalno je, da si profesionalni nogometaš želi napredovanja. Opravljam svoje delo. Če se bo izkazalo, da se kdo resno zanima zame, bo vse v rokah mojega zdajšnjega kluba," je dejal Birsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.