Birsa utrpel dvojni zlom roke

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski vezist Valter Birsa je na ponedeljkovi tekmi italijanskega prvenstva staknil hujšo poškodbo.
Oglej si celoten članek

Valter Birsa, ki je nedavno prestopil iz Chieva v Cagliari, je gostil Atalanto (0:1), a že v 14. minuti moral zapustiti igro. Kot so pokazali zdravniški pregledi, je staknil dvojni zlom leve roke.

Koliko časa bo Birsa, ki se je poškodoval pri trku s Joséjem Luisom Palominom, odsoten z igrišč, po poročanju italijanskih medijev ni znano.

Pri Atalanti, za katero je edini gol dosegel Hans Hateboer, je Josip Iličić kljub težavam s kolkom igral od 60. minute naprej.

Atalanta je sicer na petem mestu lestvice Serie A, le s točko zaostanka za mesti, ki vodijo v Ligo prvakov, Cagliari pa je 15.

Video Slovenca zaslužna za fantastična preobrata

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.