Birsin agent: Veseli me, da mu zaupajo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Agent slovenskega nogometnega reprezentanta Valterja Birse, Alberto Maria Fontana, je vesel, da so njegovemu varovancu v velikem Milanu izkazali zaupanje in mu namenili mesto v prvi enajsterici, a hkrati pravi, da bo treba na najboljše predstave še malo počakati.
Oglej si celoten članek

"Veseli me, da v Milanu Valterju zaupajo. Na žalost se je moštvu priključil ob koncu prestopnega roka, ni bil na skupnih pripravah, zato tudi ni optimalno pripravljen. Upam, da bo fizično hitro napredoval in bo v kratkem času pripravljen za 90 minut igre ," pravi agent Valterja Birse, ki je proti Torinu v prvenstvu igral zadnjih 20 minut, v Ligi prvakov pa je tekmo proti Celticu začel in igral do 63 minute.

"Birsa je lani v Torinu dobil malo priložnosti za igro. Vendar pa se v klubu dobro zavedajo njegovih sposobnosti, nenazadnje je pomemben člen slovenske reprezentance, z Auxerrjem pa je tudi že igral v Ligi prvakov in ima izkušnje. Ima veliko mednarodnih izkušenj," pravi Alberto Maria Fontana, ki dodaja, da se pri Milanu zavedajo predvsem njegove vsestranskosti, saj lahko igra v sredini, napadu, na krilu.

Birsin agent je pojasnil tudi namigovanja, ki so se pojavila ob novici, ko je podpisal za Milan in sicer, da se ga bodo rdeče-črni hitro znebili in posodili drugoligašu Brescii: "Po podpisu z Milanom ni bila dvoma, da bo tu tudi ostal. Imeli smo sicer nekaj stikov z Brescio, a nič resnega."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.