Bivšega člana španskega prvoligaša našli mrtvega

Foto: Epa
Foto: Epa
Žalostna novica iz Urugvaja.
Oglej si celoten članek

Urugvajskega nogometaša Franca Acosto so danes našli mrtvega. Nekdanji ofenzivni član Villarrealla, za B ekipo je odigral 48 ligaških tekem, kasneje je bil posojen tudi v Racing Santander, je pred dvema dnevoma izginil pri poizkusu plavanja čez reko Canelones na jugu Urugvaja.

Mediji iz omenjene južnoameriške države poročajo, da so nogometaševo telo našli povsem blizu mesta, kjer je bil nazadnje opažen v soboto. Acosta se je ponesrečil dan po svojem 25. rojstnem dnevu.

Kariero je začel pri Fenixu, nato pa je leta 2015, ko je bil star 19 let, sledila selitev k Villarrealu, član španskega prvoligaša pa je bil nato uradno pet let. Pred to sezono se je vrnil v domovino, zaigral je za Atenas.

Za reprezentanco Urugvaja do 17 let je zbral 15 nastopov in 12 zadetkov, za izbrano vrsto do 20 let pa je vknjižil 14 nastopov, na njih je dosegel 6 golov.

Foto: Epa Franco Acosta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:10 9. Marec 2021.

    Zakaj je šel plavat v reko? Alko, droga, stava, trening,...?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.