Bivši boksarski prvak nad specialce

Foto: Profimedia
Boksarski as razjarjen udrihal po policistih.
Oglej si celoten članek

V protestih rumenih jopičev v Parizu je sodeloval tudi nekdanji prvak Francije v boksu Christophe Dettinger. Ta je bil v množici ljudi, ki jim je policija poskušala preprečiti prehod preko mostu Leopold-Sedar-Senghor. Po poročanju francoskih medijev je bivši šampion poskušal zaščititi žensko v gneči, pri tem pa ga je zmotilo posredovanje policije. 

V Sarajevu Tepel dekle, nato se je vmešal MMA borec

Po zamahu z gumijevko naj bi Dettinger reagiral in povsem razjarjen poskušal opraviti s specialcem. Kasneje je bil aretiran.

Dettinger je v svoji boksarski karieri sicer zbral 18 zmag, od tega štiri z knockoutom, štiri poraze in en remi. Zadnjo borbo je odboksal leta 2013.

Foto: Profimedia Christophe Dettinger

Filmsko Poskušal oropati UFC zvezdnico in pristal v bolnišnici

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:19 8. Januar 2019.

    Po tem bodo specialcem znižali plače !?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.