Bivši igralec Chelseaja pri 40-ih na nujno operacijo srca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Brazilec se po operaciji počuti dobro.
Oglej si celoten članek

Nekdanji branilec brazilske reprezentance Alex, ki bo 17. junija dopolnil 40 let, je moral na nujno operacijo srca. Novico so objavili pri njegovem bivšem klubu Santosu. Nogometašu, ki je kasneje nastopal tudi za evropske velikane Chelsea, PSV, PSG in Milan, so zdravniki odmašili štiri arterije. 

Po operaciji naj bi se nogometaš počutil dobro, so še zapisali pri Santosu.

"Rad bi zanikal informacije, da sem doživel srčen napad. Odkrili so težave pri meni in zdravniki so se odločili, da nujno moram na operacijo. Imel sem štiri zamašene arterije," je kasneje sporočil tudi branilec, ki je v karieri zbral 17 nastopov za brazilsko izbrano vrsto. Foto: Profimedia Alex

Športno pot je zaključil leta 2016, nazadnje je bil član AC Milana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.