Bivši reprezentant okrepil sežanski Tabor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kraševci v novo sezono močnejši.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš Tabor iz Sežane je v svoje veste pripeljal izkušenega vratarja in nekdanjega reprezentanta Jana Koprivca, so sporočili iz kraškega kolektiva.

Dvaintridesetletni Koprčan je večino kariere branil v Italiji, kjer je nosil drese Cagliarija, Udineseja, Gallipolija, Barija in Perugie, in na Cipru, kjer je igral za Anorthosis in Pafos.

Nazadnje je bil član škotskega prvoligaša Kilmarnocka. Nekdanji slovenski reprezentant se tako po 13 letih vrača v Slovenijo, z rdeče-črnimi pa je sklenil triletno pogodbo.

Sežanci bodo novo sezono Prve lige Telekom Slovenije začeli prihodnji četrtek, ko bodo gostili povratnika v prvo ligo Koper.

Foto: Profimedia Jan Koprivec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.