Bivši slovenski reprezentant tarča hrvaškega velikana

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Valter Birsa ima na mizi kar nekaj ponudb.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski reprezentant Valter Birsa je pred mesecem prekinil pogodbo s Cagliarjem, po poročanju priznanega italijanskega novinarja Gianluca Di MArzia pa ima kar nekaj ponudb za nadaljevanje kariere. Zanj se zanimajo klubi b Savdski Arabiji, Dubaju in na Hrvaškem, kjer si Primorca želi v svojih vrstah videti uprava Hajduka. Največja ovira za selitev v Split naj bi bila sicer ponujena plača, saj klubi iz arabskega sveta lahko ponudijo precej višji finančni zalogaj.

Štiriintridesetletni nogometaš, ki je v članski karieri v domovini zaigral za Primorje, Bilje in Gorico, nato pa se preselil v Francijo k Sochauxu in Auxerru, je od leta 2011 sicer igral na Pirenejskem polotoku, kjer so njegovi klubi po vrsti bili Genoa, Torino, Milan, Chievo in Cagliari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.