Bivši strateg Olimpije kandidat za Trenerja meseca

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Srbski trener ima za seboj izjemno uspešen mesec.
Oglej si celoten članek

Nekdanji trener ljubljanske Olimpije Marko Nikolić je med korona-pavzo prevzel vodenje ruskega nogometnega velikana Lokomotive Moskve ter odlično začel svojo avanturo pri aktualnem ruskem podprvaku.

Foto: Profimedia Marko Nikolić

Od začetka nadaljevanja sezone je Nikolić od možnih devetih točk osvojil sedem ter se tako znašel med kandidati, med katerimi se bo odločalo v izboru za "Trenerja meseca" ruske lige.

Srbski nogometni trener, ki je Olimpijo vodil tekom šampionske sezone 2015/16, a je bil predčasno odstavljen zaradi rasističnega škandala, je najprej na domačem igrišču z 1:0 premagal Orenburg našega Žige Škofleka, nato je v Kazanu premagal tamkajšnji Rubin z 2:0, junij pa je zaključil z domačim remijem 1:1 proti Krilja Sovjetov, kljub temu da je lep del tekme igral z igralcem manj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.