Bivši trener Olimpije prevzel Dinamo

Foto: Profimedia Igor Bišćan.
Igor Bišćan.
Bišćan novi trener Dinama.
Oglej si celoten članek

Igor Bišćan, nekdanji trener nogometašev Olimpije, bo odslej vodil hrvaškega prvaka Dinamo iz Zagreba, potem ko je klub prekinil sodelovanje z Antejem Čaćićem, nekdanjim strategom Maribora.

Za Čačića, ki je bil tudi športni direktor, a tudi to ni več, so bili usodni slabi rezultati v zadnjem času, na zadnjih šestih tekmah so Zagrebčani le enkrat zmagali. Pika na i je bil sredin poraz v polfinalu hrvaškega pokala, ko ga je z 2:1 premagal Šibenik. Čačić naj bi po poročanju hrvaških medijev dobil kar 1,7 milijona evrov odpravnine.

Dinamo sicer še vedno vodi na lestvici hrvaškega prvenstva, a je Hajduk v zadnjih krogih zmanjšal zaostanek za njim na sedem točk.

Bišćan, nekdanji nogometaš Dinama, Liverpoola in Panathinaikosa, do zdaj pa tudi selektor hrvaške mlade reprezentance, je bil v svoji karieri trener Rudeša, Olimpije in Rijeke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.