Bivši zvezdnik Reala odslej za Barco

Navijači Barcelone si manejo roke.
Oglej si celoten članek

Španski košarkarski reprezentant črnogorskih korenin Nikola Mirotić se je po petih letih igranja v ligi NBA pri Chicagu, New Orleansu in Milwaukeeju vrnil na staro celino. Osemindvajsetletni in 208 cm visoki Mirotić je podpisal triletno pogodbo z Barcelono, ima tudi možnost podaljšanja pogodbe še za eno leto.

Mirotić je pred odhodom v ZDA igral za madridski Real in Palencio, v dresu španske izbrane vrste pa je osvojil zlato kolajno na evropskem prvenstvu v Franciji 2015 in odličje bronastega leska na poletnih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru 2016.

Mirotić je minulo sezono začel pri New Orleans Pelicans, a bil nato zamenjan v Milwaukee Bucks. Pri najboljši ekipi rednega dela lige NBA se ni naigral, v povprečju je odigral nekaj manj kot 23 minut, kar je bilo najmanj od njegove rookie sezone v Chicagu (2014/15). V povprečju je dosegal 11.6 točke na tekmo, k temu pa dodal še 5.9 skoka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.