Bizaren incident z banano, sodnik naredil red

Foto: Twitter Benchetrit
Francoski kvalifikant se je na pobiralko žog obrnil z nenavadno prošnjo, a se je vmešal glavni sodnik.
Oglej si celoten članek

Francoski tenisač Elliot Benchetrit, 231. igralec sveta, je med kvalifikacijskim obračunom za uvrstitev v glavni žreb OP Avstralije prosil pobiralko žog, če mu lahko olupi banano, vendar ga je glavni sodnik podučil, da to ne sodi med njene delovne naloge.

Modna izjava Javnost ogorčena nad tenisačem: "Kaj, za vraga, je to?"

Pobiralci žog med obračunom nimajo lahkega dela, saj morajo skrbeti za nemoten potek dogajanja na igrišču. Pregovorno velja, da so najboljši pobiralci žogic tisti, ki jih med obračunom skorajda ne opazimo. 

Poleg pobiranja žogic morajo tenisačem prinašati brisače in pijačo ter odnašati smeti. Občasno se morajo spoprijeti tudi s kakšnim vsiljivcem iz živalskega sveta, če ta pomotoma zatava na igrišče.

Ustrežljivi so tudi ob drugih kapricah teniških profesionalcev, venda se doslej še ni zgodilo, da bi pobiralca oziroma pobiralko žog kdo zaprosil za pomoč pri lupljenju sadeža.

Dekle, ki je tenisaču prineslo banano, bi njegovi želji sicer ustreglo, a ji je to preprečil glavni sodnik John Blom, zato je sadež predala Francozu. Ta ga je poskušal olupiti z zobmi, vendar ni znano, v čem je bil pravzaprav njegov problem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:00 20. Januar 2020.

    Daleč, da bi bilo bizarno... od lupljenja sladke banane imaš lepljive prste in potem ni več isti občutek na loparju. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.