Bizaren razlog, zakaj v Iranu niso mogli gledati Bayernove tekme

Foto: Epa
Foto: Epa
V Iranu niso mogli gledati Bayerna zaradi sodnice.
Oglej si celoten članek

V Iranu bi morali v petek prenašati nogometno tekmo med Bayernom in Augsburgom (3:2), a je prenos iranska televizija odpovedala, ker je tekmo sodila ženska Bibiana Steinnhaus. Iranci so se odločili na podlagi strogega islamskega zakona, ki prepoveduje kazanje ženske gole kože.

Pri prikazovanju prizorov z golo kožo v tujih filmih Iranci sliko prikrijejo, zdaj pa so se odločili, da bi bila sodnica v kratkih hlačah prevečkrat v kadru, zato so prenos odpovedali.

Napredovanje Prva ženska sodnica v prvi nemški ligi

Iranci so tako zamudili pravo nogometno poslastico s kar petimi zadetki. Tekma je bila polna preobratov, saj je Augsburg po avtogolu Leona Goretzke in zadetku Ji Dong Wona dvakrat povedel, a so Bavarci preko Kingsleya Comana rezultat obakrat izenačili, piko na i pa je postavil David Alaba z zmagovitim zadetkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.