Bizarna kazen za Slovenijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Disciplinska komisija EHF je reprezentanci Slovenije izrekla kazen iz zelo nenavadnega razloga.
Oglej si celoten članek

Rokometna reprezentanca Slovenije si je po prvi tekmi letošnjega evropskega prvenstva na Poljskem proti Švedski prislužila denarno kazen v višini 500 evrov zaradi tega, ker vsi reprezentanti niso imeli nogavic iste barve.

Kazen tudi za Švede

Disciplinska komisija EHF je ob tem kaznovala tudi Švede s 500 evri, ker je eden njihovih igralcev nosil dolge rokave.

Disciplinsko komisijo je pri švedskem igralcu zmotilo dejstvo, da dolgi rokavi majice, ki jo je nosil, niso bili barvno usklajeni s preostalo reprezentančno opremo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:10 18. Januar 2016.

    izgleda da ti lopovski funkcionarji nimajo nobenega pametnega dela. ali pa hočejo nad vsemi imeti čisto kontrolo. tako da naslednjič …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.