Blake Griffin ni več član LA Clippers

Foto: Epa
Foto: Epa
Eden od zvezdnikov lige NBA se bo udejstvoval v drugi sredini.
Oglej si celoten članek

Blake Griffin, dosedanji zvezdnik Los Angeles Clippers, je zapustil kalifornijsko ekipo in se pridružil Detroit Pistons, poroča ESPN. Najboljši košarkar Clippers, ki je v Los Angelesu preživel vso svojo kariero od leta 2009, se bo v ameriški avtomobilski prestolnici pridružil Willieju Reedu in Briceu Johnsonu.

28-letni Griffin je to sezono dosegal po 22,6 točke na tekmo; odigral je 33 tekem.

V obratno smer se bodo iz Detroita v mesto angelov preselili Tobias Harris, Avery Bradley in Boban Marjanović, še poroča ESPN.

Menjava igralcev med omenjenima moštvoma je veliko presenečenje, saj je Griffin poleti podaljšal pogodbo s Clippers za dodatnih pet let.

NBA Vročica prehuda za Teličke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.