Blamaža! Dončić ni mogel verjeti, kaj je storil soigralec

Foto: Print Screen luka dončić
Košarkar Dallasa je z nepremišljeno potezo izničil mojstrski koš Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Moštvo Dallas Mavericks je za las izgubilo tekmo z Los Angeles Lakers (114:113), velik del odgovornosti za razplet pa nosi ameriški branilec Wesley Matthews.

Izjemna gesta Kralj James zelo dobro vedel, kdo je Luka Dončić

Telički so tri minute pred koncem zaostajali za visokih 13 točk, vendar so zajeten zaostanek uspeli izničiti in sedem sekund pred iztekom igralnega časa celo prišli do izenačenja (113:113). Izenačujoči točki je po samostojnem prodoru dosegel Luka Dončić in praktično že izsilil podaljšek.

Lakersom je ostalo sedem sekund, odgovornost pa je prevzel prvi zvezdnik domačega moštva. James je pretežni del časa zapravil že na svoji polovici, nato pa dobri dve sekundi izsilil nepremišljeno osebno napako Matthewsa.

Dončić se je ob tem le prijel za glavo, saj je imel James posledično na voljo dva prosta meta. Zadel je enega in Los Angelesu priigral odločilno prednost. Zadnji met na tekmi je iz nemogočega položaja zgrešil J. J. Barea.


Navijači Dallasa so ob začetniški napaki 32-letnega veterana naravnost ponoreli. "Če bi bil le Welsey Matthews tako iznajdljiv kot njegov 19-letni soigralec," se je glasil eden od zapisov na tviterju.

"Wesley Matthews me prekleto jezi," je zapisal nek navijači, drugi pa je dodal: "Pomanjkanje zavedanja situacije je preprosto nesprejemljivo."

"Takoj prodajte Wesleyja Matthewsa," je na vodstvo teličkov, ki po osmih tekmah ostajajo pri dveh zmagah (2-6), apeliral še en razjarjeni uporabnik tviterja.

Tudi Matthews je obžaloval svojo odločitev. "Ne bi nas smel spraviti v takšen položaj," je priznal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:49 1. November 2018.

    ---_-@2_Poiščite Goola_Ženske v vaši soseski tukaj: Nome.Ga/Zenske

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.