Blamaža ob zagonu Premierlige! VAR in tehnologija gol-linije še na dopustu?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
VAR je očitno pozabil, da je konec korona-pavze...
Oglej si celoten članek

Nogometaši Sheffield Uniteda so bili z razlogom jezni po prvem polčasu zaostale tekme Premierlige proti Aston Villi, saj jim glavni sodnik tekme Michael Oliver ni priznal očitnega zadetka, kljub temu da bi morala v Premierligi delovati VAR in tehnologija golove črte.

Gosti bi namreč morali povesti v 43. minuti, ko je po predložku Oliverja Norwooda vratar Aston Ville Orjan Nyland z žogo nespretno pristal v lastnih vratih, žoga pa je očitno prečkala golovo črto.

Številni posnetki ter fotografije so nato potrdile, da je bil Sheffield United resnično oškodovan, saj sta tako VAR, kot tehnologija gol-linije ostala nema, čeprav je žoga s celotnim obsegom prečkala gol-črto.

Twitter je seveda nemudoma ponorel po novem premierligaškem sodniškem spodrsljaju, oglasila pa se je tudi PR služba Sheffield Uniteda, ki je lahko čivknila le: "Resno?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:57 18. Junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- H︆︆o︆︆s︆︆s︆︆e︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.