Blanc in Villas-Boas kandidata za klop Barçe

Foto: EPA
Foto: EPA
Ernesto Valverde, Laurent Blanc, Manuel Marcelo Bielsa in André Villas-Boas naj bi bili kandidati za novega trenerja Barcelone, če to ne bo ostal Pep Guardiola, kakor se sliši iz Španije.
Oglej si celoten članek

Pep Guardiola, ki mu s koncem sezone poteče pogodba, in predsednik Barcelone Sandro Rosell sta se sestala le nekaj ur po izpadu Kataloncev iz Lige prvakov. Guardiola naj bi bil bližje odhodu kot nadaljnjemu sedenju na klopi še vedno aktualnih evropskih klubskih prvakov, poroča sport.es.

Direktor kluba Andoni Zubizaretta je zato menda že sestavil seznam potencialnih kandidatov za ugledno službo, na katerem so se po informacijah omenjenega časnika znašli Ernesto Valverde, Laurent Blanc, Manuel Marcelo Bielsa in André Villas-Boas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.