Blanc tudi uradno zapustil PSG

Foto: EPA
Foto: EPA
Laurent Blanc se je moral posloviti od pariškega kluba.
Oglej si celoten članek

Trener Laurent Blanc je zapustil v zadnjih sezonah najboljši francoski klub Paris Saint-Germain, ki ga je vodil tri sezone in vedno osvojil naslov francoskega prvaka ter skupaj enajst pokalov. Petdesetletni nekdanji reprezentant in kasneje tudi selektor Francije je sicer februarja podpisal dveletno podaljšanje pogodbe.

Blancov položaj na mestu trenerja PSG se je zamajal po tem, ko z ekipo ni dosegel četrtfinala lige prvakov. Parižane sta zapustila tudi pomočnik trenerja Jean-Louis Gasset in kondicijski trener Philippe Lambert.

Francoski športni časopis L'Equipe, ki je že prejšnji teden pisal o Blancovem odhodu, je tedaj zapisal, da naj bi za predčasno sporazumno prekinitev sodelovanja prejel 22 milijonov evrov. Po poročanju L'Equipa naj bi na mesto Blanca sedel Unai Emery, ki je v začetku meseca zapustil Sevillo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.