Blatt se vrača v Maccabi

Foto: Žurnal24 David Blatt se bo znova usedel na telavivsko klop. (Foto: Reuters)
Ameriško-izraelski košarkarski strokovnjak David Blatt je podpisal triletno pogodbo z izraelskim Maccabijem iz Tel Aviva.
Oglej si celoten članek

David Blatt je vodil najboljše izraelsko košarkarsko moštvo vseh časov v obdobju od leta 2001 do 2003, na mestu prvega strokovnega moža pa je zamenjal Pinija Geršona.

Maccabi je na letošnjem zaključnem turnirju izraelskega državnega prvenstva klonil proti moštvu Hapoel Gilboa Galil s 77:90. Blatt je v minuli sezoni vodil grški Aris iz Soluna, pet let pa je bil tudi selektor Rusije. Pod njegovim vodstvom je slavila na evropskem prvenstvu v Španiji leta 2007.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.