Blatter brez strehe nad glavo

Foto: EPA
Foto: EPA
Sepp Blatter iz dneva v dan dobiva po hrbtu s strani nekdanjih sodelavcev. Pri Fifi so osemletno prepoved delovanja v nogometu nadgradili še z odvzemi privilegijev, ki jih je užival Švicar.
Oglej si celoten članek

Mednarodna nogometna zveza je suspendiranemu predsedniku Seppu Blatterju naročila, da mora predsedniški apartma zapustiti do 26. februarja, ko bodo delegati izvolili njegovega naslednika. Luksuzni apartma se nahaja v stari züriški hiši.

Poleg bivalnega prostora je 79-letnik ob kazni, ki jo je v ponedeljek izrekla etična komisija Fife, ostal še brez mobilnega telefona in elektronskega naslova, je za francosko tiskovno agencijo AFP povedal neimenovani vir iz vrst Fife.

Kljub vsemu bo Blatter do 26. februarja prejemal plačo, lahko bo tudi uporabljal Fifin službeni avtomobil, je še povedal vir in potrdil, da je Švicar še vedno varovan z delovno pogodbo, zato mu omenjenih stvari ne morejo odvzeti takoj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.