Blatter prosi za pomoč

Foto: Žurnal24 Sepp Blatter si želi še en mandat. (Foto: Reuters)
Prvi mož Mednarodne nogometne zveze Sepp Blatter je vsem 208 članom Fife poslal vljudnostno pismo in jih pozval, naj mu na naslednjih predsedniških volitvah vnovič zaupajo štiriletni mandat.
Oglej si celoten članek

Volitve za predsednika Mednarodne nogometne zveze bodo 1. junija, protikandidat Seppa Blatterja pa bo predsednik azijske nogometne zveze Mohamed bin Hamam iz Katarja. Blatter je v pismu zapisal, da lahko v teh težkih časih političnih in gospodarskih pretresov zagotovi stabilnost, stalnost in zanesljivost v delovanju zveze, prav tako pa se bo še naprej ostro boril proti korupciji in dopingu v nogometu. Petinsedemdesetletni Švicar je še vedno zelo motiviran pri svojem delu, prav tako pa mu ne manjka izkušenj, idej in energije za vodenje ene najvplivnejših mednarodnih športnih organizacij na svetu.

To je bila prva Blatterjeva akcija v okviru predsedniške kampanje, vnovič pa je poudaril, da bo zadnjič kandidiral za prvega moža Fife.

Čeferin pri Blatterju
Predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Aleksander Čeferin se je v spremstvu podpredsednika Staneta Oražma in generalnega sekretarja Aleša Zavrla mudil na sprejemu pri predsedniku Seppu Blatterju in generalnem sekretarju Jeromu Valcku. Na srečanju so bili poleg Blatterja in Valcka prisotni še direktorji različnih področij pri Fifi, pogovori pa so tekli predvsem o izmenjavi pogledov na dosedanje sodelovanje med organizacijama, so sporočili z NZS in dodali, da so predstavniki Fife slovenski delegaciji predstavili možnosti sodelovanja in novih projektov v prihodnosti, obenem pa so spet potrdili sodelovanje pri sofinanciranju prihajajočih infrastrukturnih projektov NZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.