Blatter: "Zaprte tribune kaznujejo le navijače"

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik Mednarodne nogometne zveze se je v boju proti rasizmu na nogometnih tekmah, s čimer imajo težave številni klubi po vsem svetu, zavzel za drastične kazni.
Oglej si celoten članek

"Treba je ukrepati. Sam se zavzemam za odvzem točk klubom ali kar izključitev s tekmovanja. Boste videli, potem se bodo takšni ekscesi hitro končali," je dejal Sepp Blatter, ki je te dni obiskal pripravljalni tabor Franza Beckenbauerja v Kitzbühlu.

Kritiziral tudi Mok

Igranje tekem pred praznimi tribunami po njegovem kaznuje le prave nogometne navijače, ki bi želeli uživati in športno navijati na nogometnih stadionih po vsem svetu.

Blatter se je ob tem obregnil tudi ob Mednarodni olimpijski komite. Mok je pozval, naj v krog 115 članov Moka vključi več športnikov in predstavnikov športnih zvez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.