Blažič dobil slovenski dvoboj

Foto: EPA
Foto: EPA
Crvena zvezda je v Evroligi v gosteh povsem nadigrala trikratne španske prvake.
Oglej si celoten članek

Peto kolo košarkarske Evrolige je prinesel obračun med Laboral Kutxo in Crveno zvezdo, v Baskiji pa je zanesljivo slavila ekipa slovenskega reprezentanta Jake Blažiča. Ta je za zmago srbske zasedbe s 86:66 v 26:19 minute prispeval devet točk, pet skokov in podajo, učinek Saše Vujačića na drugi strani pa je bil veliko slabši. Mariborčan je za špansko zasedbo v 20:54 minute prispeval po dve točki in skoka ter podajo. Crvena zveza je na dosedanjih petih tekmah v skupini D dosegla tri zmage in doživela dva poraza, Laboral Kutxa pa ima dve zmagi in tri poraze. Po novem porazu je odstopil trener Marco Crespi.

V petek bo zaigrall še Boštjan Nachbar, tretji slovenski predstavnik v košarkarski evroligi, njegova Barcelona, ki je na dosedanjih štirih tekmah vpisala ravno toliko zmag, pa bo v skupini C gostila grški Panathinaikos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.